Result day

Assalamualaikum w.b.t.dannn HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. 4 March 2015.. So, semalam hari keputusan. To busy to update. How was my result? Tak capai target ;( Tapi, alhamdulillah, pure science stream amat susah mohon difahami. Tambah lagi tahun ni terlalu bnyak KBAT. What the hell, pebenda binatang KBAT tu. KBAT is stand for Kemahiran Berfikir Aras Tinggi. FOR ALL SUBJECT? Yes. For all subject. Except for add math. Yang sediakala susah. Bagi aku je lah. KOT. Hahahahaha. Math pun ada tak payah pelik pi twitter dulu pernah trending jap pasal durian and nangka. Alhamdulillah dapat A jugak. Berkat doa ni...

Nur Aqila Lyana binti Mohd Azian teramat tidak kisah tentang perasaan dirinya. Malah dia sudah cuba sedaya mungkin untuk mendapat keputusan yang cemerlang. Malangnya semasa SPM beliau telah disahkan demam serta 'kencing kotor' dah perlu menahan kesakitan yang amat semasa menduduki SPM. Jadi beliau hanya kisah tentang perasaan mama serta ayah. Hahahaha, tak payah formal sgt. K, seriously tak kisah mcm mana perasaan aku. Aku redha.

 Tapi mama ayah. Hm. Mama ayah, maaf tak dpt nak buktikan orang ni anak yg boleh dibanggakan. Orang dapat buktikan orang ni anak yang hanya memalukan ibubapanya sahaja. Maafkan orang. Orang tau mama ayah kecewa. Tapi orang lagi kecewa bila tengok mama ayah kecewa ;( maafkan orang. Orang sayang mama ayah sangat2. Orang tak nak tengok mama ayah kecewa. Kalau boleh orang nak mama ayah happy je sentiasa. Tapi orang sendiri yang dah buat mama ayah sedih. Maafkan orang tak dapat jadi macam kakak, mcm anak2 orang lain dpt keputusan yang superb. :(

Bukan tu je, aku sendiri tengah fikir macam mana orang sekeliling yang rapat dgn aku. Mereka malu ke bila keputusan aku mcm ni? Macam mana tanggapan mereka tentang aku bila tau result aku mcm ni. Berubah ke? Sayang mereka kat aku. Dah hilang ke? Kehormatan kat aku. Hilang jugak ke? If u guys read this. Seriously, mintak maaf. Lyana dah berusaha. Mungkin ini bukan rezeki lyana. Lyana mintak maaf dan harap kalian tidak bertukar dari menjadi seseorang yang sayang lyana. Mintak maaf, my bad. I'm sorry. Seriously. :( stay by my side tau. Lyana amat perlukan kalian :'(

Terima kasih Allah, telah kurniakan Nur Aqila Lyana keputusan yang baik. Berikanlah kebahagiaan kepada Puan Zarinawati (mama lyana) dan Encik Mohd Azian (ayah lyana). Jauhilah perasaan sedih dalam diri mereka. Berikanlah kami (pelajar spm 2014) rezeki untuk masuk University. Hanya engkau yang maha kuasa. Aminnn..

Eina, thanks for ur SUPERB advice. Qila sayangggggggg eina. Eina sentiasa ada tak kira susah senang. Harap kita futher study sama2. Qila takut qila tak boleh dah jumpa kawan sebaik eina. Terima kasih juga bagi air kotak(lemon tea) a.k.a 'air utk qila jadi happy' dua lagi tu. Terima kasihhh sayang. Tak jemu dengar masalah qila. Sentiasa bagi advice yang seriously boleh diguna pakai. Hahahaha. 

Terima kasih IS member tak berhenti bagi kasih sayang kat qila. Buat qila happy. Kuatkan semangat qila. Geng budak lelaki yang agak gila. Buat aku gelak tak berhenti2. Thanks.

Terima kasih kat ezza, mira. Even tak selalu contact macam eina.. Tapi korang tetap dalam hati qila. Korang pun calling2 lagi. Next week plan sleepover en. Harap gila jadi. Rindu korang ya ampuns hahaha. Qila tak lupa kenangan kita, rapatnya kita kat St. Mary dulu. You guys simple and steady. Love you guys. Muah muah. Hikhik

Terima kasih semua.... Sayang semuanya. xoxo




You Might Also Like

0 comments