Over Sensitive

Assalamualaikum. Apa kejadahnya update blog pukul 4.40 pagi ni? Hahahaha. Ni ha nak cerita pasal hm pasal apa? Tu kat tajuk tu.


Okay jom start. Over sensitive? Hahaha. Yeap. 1st kalau orang baru kenal aku akan nmpk aku ni mcm hm okay hm biasa je. Tpi orang yg dah lama kenal aku akan rasa mcm whatha benda normal je kot pebenda tu pun nak dijadikan isu. Aduh semak. Something like that lah. Hahaha. 2 way. Stay or leave.

So the one yg stay. I should be thank to you. Gila? Siapa yg tahan perangai org  yg mengada2 ni. Buat serabut otak sebenarnya. Hahaha. Tapi kalian stay. So mcm sob sob terharu.

Hmm, nak mintak maaf dari dalam dalam lubuk hati ni sebab berperangai over sensitive. Bukannya sengaja. Kadang kadang diri sendiri tak boleh nak control. 

U may leave if u want so. But u guys r staying. Terima kasih sangat terutam yg baca ni. Hm, terima kasih sanggup pujuk perempuan ni bila dia tiba2 menangis. Terima kasih layan merajuk perempuan ni. Terima kasih tak lelah, sabar dgn perempuan ni.

Ni bukan perli, bukan saja buat topik ke apa. Tadi mmg dari hati saya nur aqila lyana berterima kasih. Semoga kalian dalam kalangan org yg Allah sayang mcm mana kita saling sayang menyayangi. 

Semoga baik selalu. Terima kasih dan mintak maaf. Tak ada siapa boleh balas jasa baik awak. 

You Might Also Like

0 comments