JBR Bundle Sri Damansara

Assalamualaikum,

Siapa kat sini bundle lover? So this entry is for u guys.

Disclaimer: This is my honest review, i bought all the stuff with my own money. Not sponsored etc. And i owned this picture.

Rate: 9.5/10
Branch: Shah Alam & Damansara

Kalau korang tak tau bundle tu apa, bundle tu sejenis jualan barang2 2ndhand pada harga yang relevance. Dekat JBR Bundle Damansara ni as korang tengok besarrr gila and ada lagi kat luar part dia jual toys, stroller, antique, golf set and else. Dalam gambar tu hanya pakaian from head to toe SAHAJA. 

1st thing 1st mcm mana sis boleh smpai sini, sbb nak cari blazer and search for bundle sbb blazer nak pakai sekali dua je kalau nak beli yang berquality susah nak dpt harga murah2. So iolls pergi sini. Sekali lagi nak ulang korang boleh cari semua keperluan, pakaian from head to toe kat sini. Outer wear ke, inner wear ke, tracksuit, hicking pant, and semuanya ada kat sini. Selam lebih korang akan jumpa. Size, colour, tak limited langsung. Cari kat rak sini, tak ada cari kat rak lain. Confirm ada punya. 

Price range, untuk barang2 yang biasa korang boleh dapat range RM5-15. Untuk branded RM20-30. Untuk kasut RM30-80. 
Blazer: RM5

Polo Shoe: RM65

Pants, shoe, blazer, etc..: <RM100

Dalam bundle ni tips sis pls spend sedikit masa utuk "selam". Sebab seriously korang akan jumpa BANYAAAAKKKKK gila barang2 yang quality and mcm WTF only RM5 while quality lebih kurang FOS, Brand Outlet, and ada yang LEBIH QUALITY dari kedai2 berjenama. All u need to do is WASH bfr wear. 

Sis sertakan tips2 menyelam dalam bundle:

Tips 1: Make sure u have a strong leg to walk all the way front to back and WELL HYDRATED. (bring hand fan if needed)

Tips 2: Make sure you have your target.

Tips 3: Do not go on a  peak hour (weekend) or else u need to "excuse me sir, excuse me miss, can i have my way pls"

That all! Thanks for reading!

You Might Also Like

0 comments