Freeport A'Famosa Outlet, Malaka

I just got up from Freeport A'Famosa Outlet, Malaka on 6/4/2019

Are u a shopping lover? This entry is for u.


Freeport A'Famosa Outlet, Malaka is a duty-free place. You can get all new original stuff at a cheap price.  Mcm2 yg korang boleh jumpa, nike air max at RM100++. Pergi time sale lagi best gila. Dah duty free, sale lagi. But some of the shop mahal jugak lah. 

My favorite store: Nike, asics, puma, carlo rino, akemiuchi
Available popular store: Voir, clark, levis, lee, body glove, camel active, cotton on, dr. cardin, forest, G2000, hush puppies, kickers, skechers, sembonia, watsons. Other store


Korang boleh pergi over 70 fashion brand, sport, accessories, beauty, etc at an affordable price. and the best part is the parking is FREE. Duduk lah berapa jam pun kat situ tak ada charge. Jangan pergi masa peak hour kalau tak nak sesak. Parking dia bnyakkk datang pagi2 best tak ada org and parking banyak dekat2. 



Boleh pergi buat photoshoot jugak. Rmai buat photoshoot pre-convo kat situ. Sbb tempat dia cantik sangat sangat. Ada fast food and food court jugak, mc auntie anne, marrybrown, kfc, etc. So korang tak ada lah berlapar dikala shopping gituw. Hahaha. 

Thats all. Thank you for reading!


You Might Also Like

0 comments